چند درصد از هزینه های سازمان های بیمه صرف تصادفات می شود؟\

چند درصد از هزینه های سازمان های بیمه صرف تصادفات می شود؟

  • کد خبر: 2111104940
  • چاپ
  • انتشار: 22 اسفند 1403 - 10:27

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ۸ تا ۱۰ درصد هزینه های سازمان های بیمه گر صرف تصادفات می شود، گفت: در سال گذشته ۸۰۳ هزار نفر در تصادفات مجروح یا معلول شدند که این رقم افزایش چشم گیری نسبت به سال های گذشته داشته است.

به گزارش استناد نیوز، دکتر محمدصادق رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، آموزش و سلامت را اصلی ترین وظیفه دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد و افزود: مدت ها بود مرگ یک انسان در یک عدد و آمار خلاصه شده بود اما بررسی ها نشان می داد ما به اندازه متوسط سالانه جنگ تحمیلی آمار فوتی در تصادفات کشور داشته ایم .

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این آمارهای تکان دهنده وزیر بهداشت این مساله را به عنوان یک پویش نه به تصادف عنوان کرد و امروز همه آحاد جامعه باید در این پویش همکاری و تعامل داشته باشند.

رضایی با اشاره به اینکه ۶۶ درصد تصادفات در ۱۲ استان کشور اتفاق می افتد گفت : یکی از این استان ها که آمار تصادفات در آن زیاد بوده است استان مازندران بوده است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: سه گام در پویش نه به تصادفات داریم که شامل پویش ۴۵ روزه، بازده یک تا دو سال و بازده سه ساله بوده است که پویش نخست از اسفند ۱۴۰۳ و فرودین ۱۴۰۴ با هدف کاهش تلفات رانندگی آغاز شده است.

وی با اعلام اینکه اکثر تصادفات در محورهای بین شهری و داخل شهری بوده است و در سال ۱۴۰۳ ؛ ۳۱ هزار و ۷۰۴ مورد تصادف با ۵۰۳ فوتی صورت گرفته است ، افزود : میزان تصادفات وسایل نقلیه در تصادفات جاده ای به ترتیب مربوط به موتور سیکلت، عابر پیاده ، راننده و سرنشین و دوچرخه سوار بوده است .

دکتر رضایی در پایان گفت: ما در کشور مشکل جوانی جمعیت داریم ولی متاسفانه جوانان خودمان را در تصادفات از دست می دهیم که باید همه برای کاهش و نه به تصادفات اقدام کنیم .



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار