\

نظارت مستمر بر فعالیت نانوایی ها در مازندران انجام شود

  • کد خبر: 2111104810
  • چاپ
  • انتشار: 30 دی 1403 - 16:30

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اعلام اینکه در بحث نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود، گفت: باید به دنبال تاثیرگذاری بیشتر این نظارت ها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.


به گزارش استناد نیوز، دکتر رضا گنجی با تاکید بر این نکته که در جلسات کارگروه آرد و نان می بایست به دنبال خروجی صحیح و افزایش رضایتمندی مردم باشیم ، اظهار داشت: خروجی جلسات کارگروه می بایست در شهرستان ها دیده شود و فرمانداران و مدیران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستان ها موضوعاتی که در کارگروه استان به تصویب می رسد را پیگیری جدی داشته باشند.
وی در خصوص گندم های رطوبت بالا در مناطق کوهستانی استان نیز از سازمان جهاد کشاورزی خواست پیگیری های جدی تری صورت گیرد تا در فصل خرید تضمینی گندم در سال آینده ، دستورالعمل های آن مشخص باشد.
گنجی با توجه به کیفیت بالای گندم های تولیدی در مازندران و همچنین تامین 80 درصد از گندم مورد نیاز استان از گندم های کیفی استان های گلستان ، خوزستان و ... اظهار داشت: عوامل زیادی در تولید نان با کیفیت اثرگذار هستند ، لذا شاخصه ها و معیارهای لازم برای ارزیابی عملکرد نانوایی ها و آماری از رضایت مشتریان از تولید محصول نهایی یعنی نان مشخص گردد تا هدف گذاری و معیار درستی برای ارتقای کیفیت نان در استان داشته باشیم.
وی افزود: از نانوایان ماهر و با تجربه و متخصصان این حوزه برای برگزاری نشستی تخصصی تر دعوت خواهیم کرد تا معیارهای لازم برای پخت نان با کیفیت در نانوایی ها را تعیین نمایند.
گنجی با بیان اینکه در بحث نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود اظهار داشت: باید به دنبال تاثیرگذاری بیشتر این نظارت ها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ساعت کار نانوایی ها به گونه ای تعیین شود که مردم برای تهیه نان تازه در این ماه مبارک با مشکلی مواجه نشوند و نظارت بر رعایت ساعت پخت در این ماه افزایش یابد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی و دبیر کارگروه گندم و آرد و نان استان مازندران نیز در ادامه جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت تامین گندم در استان پرداخت و اظهار داشت: در 10 ماه گذشته 436 هزار تن گندم برای مصرف استان تامین شده که بیش از 105 هزارتن مربوط به خرید تضمینی از کشاورزان استان ، بیش از 217 هزار تن گندم از سایر استان ها و بیش از 32 هزارتن نیز از کشورهای همسایه تامین گردیده است.
عباسعلی وفائی نژاد با بیان اینکه 80 درصد گندم های تامین شده از نوع مرغوب و با کیفیت است اظهار داشت: گندم های تولید شده در استان از کیفیت بالایی برخوردار است که 20 درصد از گندم مورد نیاز مصرف استان را تامین می کند و غالب گندم های وارد شده به استان نیز از محصولات تولید شده در استان های گلستان و خوزستان که محصول با کیفیتی است می باشد.
وی با بیان اینکه تامین به موقع گندم و وجود گندم در استان یک مسئله کلیدی و حساس است ، تصریح کرد: هم اکنون بیش از 114 هزار تن گندم موجودی سیلوهای استان است که جوابگوی مصرف استان تا اردیبهشت سال آینده می باشد.
وفائی نژاد به دوگانه سوز شدن 53 درصد از واحدهای خبازی استان اشاره کرد و اظهار داشت: استان مازندران در دوگانه سوز نمودن واحدهای خبازی رتبه برتر کشور را داراست و هم اکنون 2135 واحد خبازی در استان به صورت عملیاتی مجهز به سوخت جایگزین هستند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه 858 روستا در استان مشمول آرد خام روستایی و عشایری می باشند گفت: ماهانه تقریبا 1000 تن آرد خام در مناطقی که دسترسی به نانوایی یارانه ای ندارند توزیع می شود و از آنجائیکه بعضا انحراف در شبکه توزیع آرد مانع خدمات دهی با ساکنین روستاها می شود از هوشمندسازی توزیع آرد خام روستایی و عشایری به عنوان راهکار جدید برای توزیع صحیح و ارائه خدمات به روستاهای فاقد نانوایی و عشایر استان برشمرد.
وفائی نژاد با تاکید بر همکاری فرمانداران از دهیاران و بخشداران خواست همکاری لازم را با مجریان طرح داشته باشند تا مصرف کنندگان واقعی با ثبت نام در این طرح از مزایای اجرای آن و دریافت آرد یارانه ای بهره مند گردند.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار