تکذیب افزایش قیمت برق توسط سازمان برنامه و بودجه\

تکذیب افزایش قیمت برق توسط سازمان برنامه و بودجه

  • کد خبر: 2111102512
  • چاپ
  • انتشار: 06 آذر 1400 - 18:59

مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور گفت: در حال حاضر هیچ تغییری در حوزه تعرفه برق صورت نگرفته است و قیمت برق مطابق قبل محاسبه خواهد شد.


به گزارش استناد نیوز، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور گفت: در حال حاضر هیچ تغییری در حوزه تعرفه برق صورت نگرفته است و قیمت برق مطابق قبل محاسبه خواهد شد.
او گفت: افزایش تعرفه برق، اول اردیبهشت هر سال صورت می‌گیرد به طوری که برای مشترکان پرمصرف علاوه بر افزایش ۷ درصدی عمومی، ۱۶ درصدی دیگر هم محاسبه خواهد شد.
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: با توجه به طرح برق امید، مشترکان برق به سه گروه تقسیم می‌شوند که شامل کم مصرف‌ها، خوش مصرف‌ها و مشترکان پرمصرف هستند که پس از اجرای طرح برق امید ۷ میلیون مشترک کم مصرف مشمول تخفیف صددرصدی شدند و ۶ درصد نیز از تعداد مشترکان پرمصرف کاسته شد.
رجبی مشهدی گفت: با توجه به فصل سرد سال تعرفه برق در مناطق گرمسیر تغییر می‌کند و اگر به این نکته مشترکان توجه نکنند، متاسفانه با صورت حساب‌های بالایی مواجه می‌شوند و بنابراین خواهش ما این است که در مصرف برق الگوی مصرف را رعایت کنند.منبع باشگاه خبرنگاران



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار