به گزارش استناد نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، حمیدرضا شهابیان اظهار داشت: برداشت نوبرانه فندق در باغ الگویی شهرستان سوادکوه آغاز شده است.
وی افزود: از این باغ الگویی که در سطح یک و نیم هکتار احداث شد، 1.5 تن فندق برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه با بیان اینکه حدود ۸۵ درصد فندق ایران در استان های شمالی تولید می شود، خاطرنشان کرد: شهرستان سوادکوه با آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی خود می تواند یکی از مهمترین شهرستان های تولیدکننده فندق در مازندران باشد.
شهابیان ادامه داد: فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی توصیه میشود.
وی اشاره کرد: از فندق در صنعت آجیل و شیرینیسازی برای ساخت پرالین استفاده می شود و همچنین می توان از آن برای تولید محصولاتی همچون نوتلا استفاده کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: روغن فندق نیز بسیار خوشطعم است و در پختوپز مورد استفاده قرار میگیرد.