به گزارش استناد نیوز به نقل از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور، مرتضی ضامنی افزود: آن دسته از ناوگانی که در قالب سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» ساماندهی شدهاند، به عنوان سرویسهای مجاز به شمار میروند و از سهمیه سوخت ویژه سرویس مدارس برخوردار می شوند.
وی ادامه داد: در این خصوص در کارگروه مربوطه پس از بررسی های لازم میزان سهمیه تعلق گرفته به سرویس مدارس تا سقف ۱۲۰ لیتر برای خودروهای تک سوز و تا سقف ۸۰ لیتر برای خودروهای دو گانه سوز سهمیه بنزین، اختصاص یافت.
ضامنی خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه هیات وزیران، مقرر شد بعد از دو ماه از اجرای طرح سهمیه بندی سوخت، تخصیص سهمیه سوخت سرویس های مدارس فقط بر مبنای پیمایش آنها در قالب تخصیص اعتبار نقدی به حساب مالکان این خودروها انجام پذیرد و به این معنی که معادل سهمیه سوخت در نظر گرفته شده معادل ریالی آن به حساب مالکان واریز شود و مرجع شناسایی و ارائه مشخصات فعالان این حوزه نیز سامانه پایش ناوگان دانش آموزی "سپند" تعیین شده است.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور در رابطه با مدل محاسبه پیمایش سرویس مدارس نیز گفت: این میزان پیمایش از طریق برنامه نرم افزاری موبایلی انجام میشود که هر راننده موظف است برروی گوشی خود نصب کند.
وی ادامه داد: پیمایش ماهیانه هر راننده بر اساس گزارش ارسالی از نرم افزار فوق در هر ماه محاسبه و مبنای اختصاص اعتبار مربوط به سهمیه سوخت است و عدم ارائه گزارش پیمایش صورت گرفته از این طریق، سبب حذف سهمیه سوخت خواهد شد.
ضامنی در مورد استفاده از نرم افزار افزود: رانندگان سرویس مدارس باید با شروع هر سرویس، شروع سفر و پایان هر سرویس گزینه پایان سرویس را از طریق برنامه ثبت کنند (این موضوع شامل سرویس های رفت و برگشت و سرویس دوم و سوم نیز می شود) و مجموع سرویسهای انجام شده و مسافت هایی که توسط راننده در مدت زمان فعالیت طی میشود تعیین کننده میزان سهمیه سوخت مورد نیاز راننده خواهد بود.