چاپ کردن این صفحه


  • آخرین نتایج مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون در استان مازندران :

یک میلیون و ۴۰۰ هزار مازندرانی تاکنون غربالگری شدند

  • کد خبر: 217415
  • انتشار: 13 تیر 1398 - 17:36

استناد نیوز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگویی ، آخرین وضعیت اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در استان مازندران را تشریح کرد

استناد نیوز، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این گفتگو با اشاره به اینکه در این طرح ، فشارخون افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار و بیماران کلیوی اندازه گیری و کنترل می شود، گفت: در سطح استان مازندران دو هزارو ۲۰۰ پایگاه ثابت و سیار فشارخون قرار است غربالگری یک میلیون و ۵۰۰ هزار مازندرانی از گروه های هدف را انجام دهند .

وی با اعلام اینکه بر اساس آخرین گزارش مرحله اجرایی طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در استان تا کنون ، یک میلیون و ۴۰۰ هزار و ۳۴۰ نفر غربالگری شدند که از این نظر در رتبه چهارم کشوری قرار داریم افزود : بر اساس نتایج این غربالگری ، ۲۱۳ هزار و ۲۶۵ نفر بیمار فشارخون قبلی بودند ادامه داد: ۷۴۱ هزار و ۵۴۰ نفر فشارخون طبیعی داشتند و ۲۹ هزار و ۱۴۰ نفر بیمار جدید مشکوک به فشار خون بالا هستند که باید با دقت بیشتری فشار خونشان کنترل شود.



telegramestenadnews