چاپ کردن این صفحه


دعوت از جامعه ورزشی استان مازندران برای حضور در جشن بزرگ گلریزان سیل زدگان

  • کد خبر: 216635
  • انتشار: 25 ارديبهشت 1398 - 12:04

استنادنیوز؛ جشن بزرگ گلریزان برای سیل زدگان، همراه با برنامه های فرهنگی ورزشی، به میزبانی بهشهر برگزار خواهد شد.


محمدرضا ییلاقی اشرفی مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران گفت : در آستانه میلاد امام حسن مجتبی(ع) کریم اهل بیت و با هدف جمع آوری کمک برای مردم رنج دیده از سیل اخیر، جشن بزرگ گلریزان در شهرستان بهشهر برگزار می گردد.
وی افزود؛ در این برنامه خیرخواهانه فرهنگی ورزشی، هنرمندان و ورزشکاران نامدار مازندرانی نیز در یک مسابقه فوتسال باهم به رقابت خواهند پرداخت.
ییلاقی با اشاره به حضور مسئولان ملی و استانی در این جشن افزود؛ قهرمانان ورزشی جهان و المپیک و همینطور چهره های شاخص فرهنگی نیز در این گلریزان باشکوه مشارکت خواهند داشت.
مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران با دعوت از همه مدیران ورزشی، ورزشکاران، داوران و مربیان استان اعلام کرد این جشن از ساعت 21 روز جمعه ۲۷ اردیبهشت در سالن شهید هاشمی نژاد بهشهر برگزار خواهد شد.



telegramestenadnews