به گزارش استناد نیوز و به نقل از ایثار مازندران، دکتر سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در جلسه شورای اداری بهداشت و درمان که با حضور دکتر فلاح مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در مرکز ایثار ساری برگزار شد، با اشاره به دغدغه های خانواده شهدا و ایثارگران، گفت: متأسفانه گاهی جامعه ایثارگری از نگاه ارزشی اولیه به سمت مطالبهگری صِرف و حتی زیاده خواهی پیش میرود که این یک تهدید جدی برای هویت بنیادین شهادت و ایثار است. باید شکاف بین نگاه ارزشی و اجرا را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه حوزه درمان نباید به تنهایی دیده شود، افزود: امروز حوزه سلامت روان و روانشناختی را نمیتوان از درمان جسمی جدا کرد. ایثارگران مازندران به ویژه در دوران دفاع مقدس و جنگ رمضان، با سوگ های سنگینی مواجه هستند که نیازمند توجه ویژه به موضوعات روانشناختی است.
دکتر کهن سال همچنین بر ضرورت تفویض اختیار بیشتر به استان ها تأکید کرد و گفت: هر استانی بر اساس زیستبوم خود، نیازها و مشکلات خاصی دارد اگر صرفاً به تصمیمات مراکز ملی گره بخوریم، توان پیشبینی و حل مسائل محلی را از دست میدهیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به بازدید های میدانی از منازل ایثارگران، خواستار توجه ویژه به مشکلات معیشتی و درمانی خانواده های دارای زمینگیر و نیازمند تجهیزات پزشکی شد و گفت: برخی از خانواده های معظم شهدا حتی مسکن مناسب ندارند، باید با عقد قراردادهای هوشمند و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، رضایت حداقلی این عزیزان را جلب کنیم.
این مسئول در پایان با تقدیر از تلاشهای مسئولان کشوری در حوزه درمان و هماهنگی این نشست، بر لزوم رشد متوازن همه معاونت های بنیاد و نظارت بر تعرفه های خدماتی تأکید کرد.
گفتنی است: بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای مناسب در جهت حل مسائل و مشکلات درمانی خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، تبادل نظر، همفکری و هم اندیشی با رویکرد کیفیت بخشی از اهداف این جلسه بوده است.
