چاپ کردن این صفحه


خدمات رایگان دامپزشکی در ۱۴۱ روستای صعب‌العبور مازندران/ از واکسیناسیون تا آموزش دامداران

  • کد خبر: 2111105931
  • انتشار: 16 بهمن 1404 - 16:21

مدیرکل دامپزشکی مازندران از اجرای گسترده رزمایش جهاد دامپزشکی در ۱۴۱ روستای صعب‌العبور استان خبر داد که با مشارکت ۱۷۰ اکیپ و بیش از هزار نفر، منجر به ارائه بیش از ۴۰۰ خدمت رایگان شامل واکسیناسیون، سم‌پاشی، معاینه و آموزش به دامداران مناطق محروم شده است. این اقدامات با هدف پیشگیری و مدیریت بیماری‌های دامی و ارتقای بهداشت دام صورت گرفته است.


به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی ، حمزه آقاپور کاظمی اجرای اردو‌های جهادی را راهبرد اصلی در تکمیل فرآیند پیشگیری و مدیریت بیماری‌های دامی دانست و افزود: این اداره کل اقدامات گسترده‌ای را با همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کربلا، بسیج اقشار کشاورزی سپاه کربلا و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در قالب رزمایش‌های جهادی در سراسر استان به اجرا درآورده است.
وی با بیان اینکه جمعیت پراکنده دام در مناطق مختلف استان می‌تواند خطر بسیار بالایی در مدیریت بیماری ایجاد کند، ادامه داد: انجام ندادن اقدامات مناسب پیشگیرانه می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری برای استان و تولیدات حوزه دام و طیور رقم بزند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: برای اجرای این ماموریت، ۱۷۰ اکیپ تشکیل شد که ۹۷۸ نفر از همکاران بخش دولتی و ۱۱۸ نفر از بخش خصوصی در آن مشارکت داشتند.
آقاپور کاظمی با بیان اینکه تاکنون ۱۴۱ روستای مازندران تحت پوشش این خدمات قرار گرفته‌اند، افزود: در قالب این اردو‌های جهادی، ۲۷۸ هزار متر مربع جایگاه دام سم‌پاشی و ۲۳ هزار رأس دام سنگین و ۳۵۵ هزار رأس دام سبک علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شدند.
او ادامه داد: واکسیناسیون خوراکی طیور علیه بیماری نیوکاسل نیز بر روی ۲۸ هزار قطعه پرنده انجام گرفت.
مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: ۵ هزار و ۳۵۱ رأس دام مورد معاینه و درمان قرار گرفتند و داروی رایگان دریافت کردند.
او افزود: علاوه بر این بالغ بر ۳۴۰۰ نفر-ساعت آموزش برای بهره‌برداران روستایی برگزار شد که به گفته وی، بازخورد بسیار مثبتی در ارتقای دانش و تغییر روش‌های سنتی دامداری داشته است.



telegramestenadnews