به گزارش استناد نیوز، در این نشست، دکتر جعفری با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی کشور اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی منطقه و کشور، تحقق امنیت غذایی مستلزم همدلی، تعامل و تلاش جمعی همه همکاران است. امیدوارم در مسیر جدید با همراهی یکدیگر بتوانیم خدمتگزار خوبی برای مردم شریف استان باشیم.
جعفری که پیشتر نیز سابقه مدیریتی در این اداره کل داشته است، افزود: امنیت تأمین گندم، نخستین اولویت کاری اداره کل غله مازندران است و در هفتههای آینده از تمامی ظرفیتها برای ورود و ذخیرهسازی مناسب گندم در استان استفاده خواهد شد.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران همچنین بر تقویت تعامل با اتحادیههای خبازان، انجمن صنفی کارخانجات آرد و شرکتهای حملونقل تأکید کرد و گفت: شنیدن دغدغهها و نظرات فعالان این حوزه، راهگشای بهبود عملکرد و ارتقای جایگاه صنعت آرد و نان است. ما همه اعضای یک خانواده هستیم و باید در حفظ اعتبار و آبروی این صنعت در جامعه بکوشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از هماکنون اقدامات لازم برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز آغاز شده تا شهروندان در تأمین مایحتاج خود با مشکلی مواجه نشوند.
