چاپ کردن این صفحه


ساری میزبان عطر و طعم "کئی پلا"؛ جشنواره‌ای برای احیای فرهنگ غذایی مازندران

  • کد خبر: 2111105664
  • انتشار: 28 مهر 1404 - 16:50

پنجمین جشنواره ملی "کئی پلا" (ترکیب کدو و برنج) با هدف معرفی و ترویج غذاهای کدوپایه و فرهنگ غنی غذایی مازندران، از روز دوشنبه در بوستان ولایت ساری آغاز به کار کرد. این رویداد ملی، با حضور پرشور غرفه‌دارانی از سراسر کشور و برنامه‌های متنوع فرهنگی و تفریحی، تا ۹ آبان ماه پذیرای علاقه‌مندان است.


به گزارش استناد نیوز، پنجمین جشنواره ملی «کئی پلا» (ترکیب کدو و برنج) با هدف ترویج بخشی از فرهنگ غذایی مردم مازندران و معرفی غذا‌های کدوپایه از روز دوشنبه با حضور غرفه‌دارانی از سراسر کشور در بوستان ولایت ساری آغاز شده است.
بازی‌های بومی محلی، موسیقی محلی، برگزاری مسابقات و سرگرمی‌ها، ایستگاه نقاشی کودک ازجمله برنامه‌هایی است که هم‌زمان با این جشنواره اجرا می‌شود و علاقه‌مندان تا ۹ آبان ماه از ساعت ۱۰ تا ۲۲ می‌توانند از غرفه‌های این جشنواره بازدید کنند.
مجری پنجمین جشنواره ملی کئی پلا با بیان اینکه این جشنواره با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری برگزار می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج فرهنگ اصیل مازندران، معرفی ظرفیت‌های غنی غذا‌های محلی و افزایش نشاط اجتماعی در شهر ساری است.
ابراهیم مردانی افزود: غرفه‌های متعدد صنایع دستی، محصولات محلی، غذا‌های سنتی و سوغات استان‌های مختلف کشور در این جشنواره عرضه خواهد شد



telegramestenadnews