چاپ کردن این صفحه


  • نماینده ولی فقیه در مازندران؛

جریان خادم‌یاران باید ناب و دور از ملاحظات سیاسی بماند

  • کد خبر: 2111105530
  • انتشار: 09 شهریور 1404 - 15:13

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه گوشه‌ای از عنایات امام هشتم همین جریان خادم‌یاران است گفت: این جریان باید یک جریان ناب بماند، نباید ملاحظات احزاب سیاسی و فرق گوناگون در آن دیده شود، یک جریان است که باید با سعه صدر، تواضع و تلاش جهادی به کار خود ادامه دهد.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار میرزاده مدیر مرکز خادمیاری و کانون های خدمت کشور، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت امام زمان(عج)، از خدمات جامعه فقیهان و عالمان در طول دوران غیبت کبری و صغری قدردانی کرد.

 

او با درود به روح مطهر امام هشتم(ع)، از خدمات خادم‌یاران در سراسر کشور و به‌ویژه استان مازندران تقدیر کرد و گفت: از خدمات یک دهه جامعه خادم‌یاران در سراسر کشور که تعداد ۱۶۰ هزار نفر و در مازندران ۱۳ هزار نفر هستند، تشکر می‌کنم، همه زحمات و خدماتی که انجام دادند، جای تشکر دارد و گوشه‌ای از عنایات امام هشتم (ع) همین جریان خادم‌یاران است که در این یک دهه افتخارآفرینی کردند.

 

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به خدمات شهید آیت‌الله رئیسی در بنیانگذاری این جریان، از خداوند برای او طلب علو درجات کرد و افزود: خداوند ان‌شاءالله بنیانگذار این جریان، جناب شهید خدمت، شهید آیت‌الله رئیسی را بر درجاتش بیافزاید و هم‌نشین امام هشتم کند.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین از تلاش‌های آقای امامزاده، معاونان و تمام عزیزانی که در سطوح مختلف استانی و شهرستانی زحمت کشیده‌اند، قدردانی کرد و از تک‌تک ۱۳ هزار عضو افتخاری این جریان در استان تشکر صمیمانه داشت.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود بر اهمیت اخلاص در کارها تأکید کرد و اظهار کزد: بالاخره بهانه‌ای می‌خواهد که آدم بهشتی شود، همین‌طوری خدا کسی را بهشتی نمی‌کند این هم یک بهانه‌اش جریان خدمت در حوزه خادمیاری است. اخلاص حرف اول را در همه کارهای خوب و عبادات می‌زند.

 

این مسئول همچنین بر ضرورت دوری از منیت و خودبینی در این جریان تأکید و تصریح کرد: این جریان باید یک جریان ناب بماند، نباید ملاحظات احزاب سیاسی و فرق گوناگون در آن دیده شود، یک جریان است که باید با سعه صدر، تواضع و تلاش جهادی به کار خود ادامه دهد.

 

لازم به ذکر است قرار است عصر یکشنبه نهم شهریور جلسه معارفه دکتر "قاسم عزیززاده گرجی" به‌عنوان مدیر جدید کانون های خدمت رضوی استان مازندران و تکریم دکتر "محمداسماعیل امامزاده" در سالن همایش سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شود.



telegramestenadnews