چاپ کردن این صفحه


تأکید وزیر بهداشت بر راه‌اندازی مرحله‌ای بیمارستان امام خمینی (ره) تنکابن و اصلاح ساختار پزشک خانواده

  • کد خبر: 2111105454
  • انتشار: 15 مرداد 1404 - 16:45

دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر تکمیل تجهیزات و پشتیبانی بیمارستان امام خمینی (ره) تنکابن، خواستار طراحی و ارائه برنامه راه‌اندازی مرحله ای این پروژه‌ و بهره برداری در زمان بندی تعیین شده شد.

به گزارش استناد نیوز، دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، بر اهمیت بهره‌گیری از تجارب موفق، در سایر مناطق کشور تأکید کرد و خواستار تهیه گزارشی جامع از وضعیت پزشک خانواده و نظام ارجاع در استان و ارائه در اجلاس آینده رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد.

 

دکتر ظفرقندی همچنین تصریح کرد: ساختارهای مالی و چالش‌های اجرایی پزشک خانواده شهری و روستایی با همکاری وزارتخانه مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ابتدای این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه در ابعاد مختلف، موضوعات کلیدی حوزه سلامت استان از جمله وضعیت پروژه بیمارستان امام خمینی (ره) تنکابن، اجرای برنامه پزشک خانواده، نظام ارجاع، و چالش‌های موجود در سطوح شهری و روستایی را مطرح کرد.

 

دکتر محمدصادق رضایی ضمن اشاره به عملکرد دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال گذشته، به‌ویژه در ایام بحران جنگ ۱۲ روزه و نقش این دانشگاه در ارائه خدمات سلامت، اظهار کرد: دانشگاه در سال گذشته، با تمام ظرفیت‌های علمی، فنی و انسانی خود، در شرایط بحرانی، توانست ضمن حفظ شاخص‌های سلامت، خدمات مؤثر و مستمری در حوزه‌های پشتیبانی، درمانی و توسعه‌ای ارائه دهد.

 

دکتر رضایی با تأکید بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از بیمارستان امام خمینی (ره) تنکابن افزود: این پروژه که از نیازهای اساسی مردم غرب استان به‌شمار می‌رود، در مرحله پایانی تجهیز قرار دارد و با حمایت وزارت بهداشت می‌توان راه‌اندازی مرحله‌ای آن را آغاز کرد. 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار تأمین فوری تجهیزات اولویت‌دار و تخصیص منابع پشتیبان برای فاز نخست بهره‌برداری از این پروژه شد.

 

دکتر رضایی ضمن تشریح گزارش وضعیت اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان‌های جویبار و میاندرود ، گفت: اجرای نظام ارجاع در این شهرستان‌ها آغاز شده، اما چالش‌های ساختاری و مالی به‌ویژه در حوزه پزشک خانواده شهری همچنان نیازمند بازنگری و اصلاح است. ما نیازمند یک مدل پایدار و قابل اجرا در سطح استان هستیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با همراهی معاونین درمان و توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه با حضور در ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت دیدار و گفت‌وگو کرد.



telegramestenadnews