چاپ کردن این صفحه


پیشنهاد‌ نماینده ولی فقیه در مازندران برای مولدسازی به متولیان تأمین اجتماعی

  • کد خبر: 2111105375
  • انتشار: 24 تیر 1404 - 14:10

نماینده ولی فقیه در استان مازندران بر اهمیت سرمایه‌گذاری تأکید کرد و پیشنهاد داد: تأمین اجتماعی از بدهکاران بزرگ خود، در صورت عدم توانایی پرداخت پول، ملک و املاک دریافت کند تا بتواند بر روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده و آن‌ها را مولد کند.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار مدیرکل و مدیر درمان تأمین اجتماعی مازندران و معاونین به‌مناسبت هفته تامین اجتماعی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به جامعه تحت پوشش این سازمان، اظهار کرد: ۶۵ درصد از مردم تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارند، این آمار دلیلی منطقی برای توجه بیشتر و ویژه به این نهاد است.

وی افزود: با توجه به شرایط جمعیتی کنونی، تأمین اجتماعی در آینده با افزایش هزینه‌ها و کاهش درآمدها مواجه خواهد شد و باید برای جلوگیری از توقف حرکت این مجموعه، آمادگی بیشتری داشته باشد.

آیت الله محمدی لائینی بر اهمیت داشتن بیمارستان‌های اختصاصی توسط تأمین اجتماعی تأکید کرد و گفت: وقتی مجموعه شما به بیمارستان‌های خودشان می‌روند، احساس می‌کنند در خانه خودشان هستند و این آرامش روانی با محاسبات ارزی و ریالی قابل اندازه‌گیری نیست و بخشی از درمان محسوب می‌شود، در مقابل، در بیمارستان‌های خصوصی، فرد احساس مهمان بودن دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین بر پیگیری جدی حقوق بازنشستگان و جامعه تحت پوشش تأکید کرد و از مدیران خواست در این زمینه ضعف نشان ندهند.

عضو مجلس خبرگان رهبری طرح ۶ماهه نامشخص را بسیار ناپخته دانست و از مقاومت مسئولان تأمین اجتماعی در برابر آن قدردانی و از استاندار مازندران به دلیل درک نادرست بودن این طرح تشکر کرد.

این مسئول با اشاره به نیازهای بازنشستگان، گفت: این عزیزان به دلیل سن و سالشان نمی‌توانند به کار دیگری مشغول شوند و هزینه‌های زندگی از جمله ازدواج و فرزندانشان نیز رو به افزایش بوده و پرداخت به موقع، کامل و با احترام حقوق این قشر بسیار مهم است.

وی همچنین از تجمل‌گرایی و ریخت‌وپاش در بخش مدیران ارشد انتقاد کرد و خواستار سادگی و پرهیز از اسراف و تبذیر شد و بیان کرد: با پرهیز از این اشرافیت، می‌توان بخشی از کمبودها را جبران کرد.

آیت الله محمدی لائینی بر اهمیت سرمایه‌گذاری تأکید کرد و پیشنهاد داد: تأمین اجتماعی از بدهکاران بزرگ خود، در صورت عدم توانایی پرداخت پول، ملک و املاک دریافت کند تا بتواند بر روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده و آن‌ها را مولد کند.



telegramestenadnews