چاپ کردن این صفحه


۸۰ گردشگر در سواحل مازندران از مرگ نجات یافتند

  • کد خبر: 2111105347
  • انتشار: 17 تیر 1404 - 13:50

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: در پی اجرای طرح پیشگیری از غرق‌شدگی در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی مازندران، امدادگران هلال‌احمر با مشارکت ناجیان غریق موفق به نجات جان ۸۰ نفر از خطر مرگ در آب‌های خزر شدند.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی هلال احمر مازندران ؛ غلامعلی فخاری اشرفی روز سه شنبه با بیان این مطلب، افزود: طرح پیشگیری و کاهش غریق از اول خرداد امسال آغاز شده و با مشارکت روزانه ۱۲۲ امدادگر و نجاتگر و ۱۱۴۴ ناجی غریق در حال اجراست.
وی گفت: در این طرح، ۳ پایگاه ثابت دریایی، ۳۱ پست سیار ساحلی، و همچنین ۵ دستگاه آمبولانس، ۵ فروند جت‌اسکی، ۱۰ قایق امدادی، ۹ خودروی پشتیبانی و ۳۱ دستگاه موتورسیکلت برای پوشش امدادی سواحل مازندران به کار گرفته شده است.
فخاری با اشاره به ارائه خدمات حضوری نظیر پانسمان، آتل‌بندی، تست فشار و قند خون به ۴۶۰ نفر از گردشگران تصریح کرد: همچنین ۱۱ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی موارد غرق‌شدگی در سال گذشته، این دستاورد را حاصل تلاش مستمر امدادگران و ناجیان غریق دانست.
وی با بیان اینکه ناآگاهی از وضعیت بستر دریا، جریان‌های شکافنده و شنا در مناطق حادثه‌خیز از دلایل اصلی بروز حوادث است، افزود: بی‌توجهی برخی افراد به هشدارها و توصیه‌های ایمنی امدادگران، همچنان جان بسیاری را به خطر می‌اندازد.



telegramestenadnews