چاپ کردن این صفحه


۲ واحد غیر مجاز ارایه کننده خدمات دندانپزشکی در ساری پلمپ شد

  • کد خبر: 2111105322
  • انتشار: 08 تیر 1404 - 09:00

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران از پلمپ ۲ واحد غیرمجاز دندان پزشکی که به صورت غیرقانونی فعالیت می کردند، در شهر ساری خبر داد.

به گزارش استناد نیوز ، دکتر آزاده ناظری از پلمپ این دو واحد غیرمجاز توسط تیم بازرسی و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه با مجوز دادگستری شهرستان ساری و با همکاری نیروی اماکن خبر داد.

 وی افزود: پیرو شکایات مردمی در سامانه ۱۹۰، این مراکز مورد بازرسی قرار گرفتند و به علت فعالیت غیرمجاز و فاقد صلاحیت پلمپ شدند و پرونده متصدیان متخلف این مرکز نیز جهت رسیدگی و برخورد قانونی به مراجع قضایی ارسال شد. 

 

دکتر آزاده ناظری با تأکید بر خطرات جدی فعالیت مراکز غیرمجاز برای سلامت فردی و عمومی جامعه، از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت غیرمجاز در بخش سلامت و تخلفات تعرفه‌ ای، پزشکی و درمانی، موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ و یا به واحد رسیدگی به شکایات این معاونت اطلاع دهند.



telegramestenadnews