چاپ کردن این صفحه


مازندران در مسیر برداشت توت‌فرنگی/ محصولی شیرین از دل شمال

  • کد خبر: 2111105199
  • انتشار: 10 خرداد 1404 - 11:30

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آغاز برداشت توت‌فرنگی از نیمه دوم فروردین تا پایان خرداد، گفت: سالانه بیش از ۱۶ هزار تن توت‌فرنگی از سطح ۱,۷۰۰ هکتار از مزارع مازندران برداشت می‌شود.


گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، محمد مهدی برومندی، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، به همراه بابک مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، باقری معاون بهبود تولیدات گیاهی و هیئتی از مسئولان استانی و شهرستانی، از مزارع توت‌فرنگی منطقه بهنمیر بازدید کردند.
در این بازدید، بابک مومنی با اشاره به آغاز برداشت توت‌فرنگی از نیمه دوم فروردین تا پایان خرداد، اعلام کرد: سالانه بیش از ۱۶ هزار تن توت‌فرنگی از سطح ۱,۷۰۰ هکتار از مزارع مازندران برداشت می‌شود.
وی با تأکید بر سلامت کامل محصولات، تصریح کرد: بر اساس آزمایش‌های مراکز علوم پزشکی مازندران و بابل، تمامی توت‌فرنگی‌های تولیدی استان، سالم و عاری از بقایای سموم هستند.
مومنی به کشت ارقام پربازده و تجاری همچون «کاماراسو» و «سلوا» در مزارع استان اشاره کرد و افزود: شهرستان بابلسر به‌ویژه منطقه بهنمیر، با تولید ۵۰ درصد از توت‌فرنگی مازندران، قطب اصلی این محصول در شمال کشور است.
وی همچنین از کشت توت‌فرنگی در شهرستان‌های کیاکلا، جویبار، ساری و قائم‌شهر خبر داد و مزایای کشت گلخانه‌ای از جمله «کنترل آفات»، «مدیریت علف‌های هرز»، «صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب» و «افزایش عملکرد محصول» را نسبت به کشت سنتی برشمرد.

مازندران با تولید سالانه ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی و باغی، یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور محسوب می‌شود.



telegramestenadnews