به گزارش استناد نیوز، حجت الاسلام سیدمهدی جعفری امام جمعه شهرستان سوادکوه(پلسفید) روز شنبه در جلسه شورای اداری با بیان اینکه رمضان پاریاو فرماندار جدید سوادکوه، کارنامه درخشانی در شهرستان دارند و منفعت فعالیتهای ایشان همچنان نمودار است، گفت: دست به دست هم دهیم و با فرماندار جدید همکاری کنیم.
وی از زحمات رمضان غلامی فرماندار مردمی و جهادی سابق سوادکوه تقدیر نمود.
** لزوم برگشت ریل باس به سوادکوه
دادستان سوادکوه، با اشاره به اینکه قبل از کرونا در سوادکوه ۳ تا ریلباس داشتیم و بعد از کرونا به یک ریلباس کاهش پیدا کرد تاکید کرد: اعضای شورای تامین در قطار ورود پیدا کنیم و مسافران در ریلباس شهرستان روی زمین مینشینند
محمد باقری، با اشاره به اینکه قطار ریل باس به تهران رفت و برنگشت ، گفت : اگر لازم است مدیر راهآهن استان را به شهرستان بیاوریم.
**همکاری در امور فرهنگی ادارات
حجت الاسلام عبدالرحمن رضایی امام جمعه زیرابسوادکوه با اشاره به اهمیت جلسات شورای اداری، گفت: برخیها هستند که نمیخواهند موضوع ۹ دیماه مطرح شود و مقام معظم رهبری سالها درباره فتنه سخن گفتند و به احتمال ادامهداربودن فتنه اشاره کردند.
امام جمعه زیرابسوادکوه اظهار کرد: در فعالیتهای فرهنگی شهرستان حالت گدایی وجود دارد و برای فعالیتهای بزرگ فرهنگی باید همکاری شود.
** مدیران، جلوی ویلاسازان گردنکلفت را بگیرید
نماینده قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوهشمالی در جلسه شورای اداری شهرستان سوادکوه با تقدیر از رمضان غلامی فرماندار سابق سوادکوه و خیرمقدم به رمضان پاریاو فرماندار جدید سوادکوه، گفت: در متوازنیک ما دو نماینده مبلغ ۸ میلیارد تومان دادیم و اولویتبندی را به فرمانداران واگذار کردیم ، اولین سرفصل توسعه شهرستان سوادکوه، راه است .
وی با بیان اینکه ۱۳ پروژه مانده رودهن، دماوند، فیروزکوه و قائمشهر در دو دهه ابتر ماند، افزود: ۸ زیرگذر به عنوان ۸ قتلگاه عمل می کند که از رو در رو شدن خودروها جلوگیری شد ولی متاسفانه نتوانست از جاندادن مردم جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه یکی از اتاق های فرمانداری به شرکت ساخت اختصاص یابد و به صورت روزانه گزارش دهند، اظهار کرد: اعلام شد طی دو پروژه پل پلسفید به پایان برسد که بنده می گوییم تا 3 سال آینده انجام خواهد شد همچنین در سال ۹۷ سیل به پل شهید صادقی صدمه زد کلنگزنی پل جدید در سال 1403 خوشحالی ندارد.
عباسی، خاطرنشان کرد: نباید نقشه دهه ۴۰ برای تداخل مورد استفاده باشد و ابتدا در پایتخت کشور و سپس ساری اجرایی شود و سپس برای سوادکوه باشد و نقشه سال ۶۵ که آن هم ستم است، ملاک شود و خروج دام از جنگل اشتباه بود و با خروج دام، جنگل از بین رفت و باید پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه تنها شهرستان مازندران که مهاجرت معکوس دارد در سوادکوه است و البرز مرکزی و شهرک صنعتی شورمست به راه بیفتد، افزود: برای تعیین محدوده سوادکوه خجالت کشیدم و مگر میشود در یک شهرستان ۶۰ روستا تعیین محدوده نباشد خواب و زن و بچه برای مدیران سوادکوه و من حرام است و همه شهرستان باید عادلانه نگاه شود.
عباسی خطاب به مدیر بحران مازندران که در جلسه حضور داشت، بیان کرد: رانش زمین درد شهرستان ما است و از سیل و زلزله خطرناکتر است.
عباسی،گفت: هفته درختکاری برای مناطق کویری است و در مازندران باید درختبانی داشته باشیم و کار و پروژه انجام شود و اگر مانعی پیش بیاید به فرماندار و مقام قضایی بدهید تا اعتبار برگشت نخورد و هدف اصلی حاکمیت رضایتمندی مردم نسبت به حاکمیت است. آورد سیل باید برای شهرستان و نه پاییندست باشد.
وی در پایان ، گفت: مدیران، جلوی ویلاسازان گردنکلفت را بگیرید و چوبانی که فقط خدا را دارد در تخریب منازل آنها قانون را به نفع مردم تفسیر کنید.