چاپ کردن این صفحه


خسارت ناشی از قطعی برق به مشترکین خانگی پرداخت می شود

  • کد خبر: 2111101285
  • انتشار: 14 تیر 1400 - 15:41

سخنگوی شرکت توزیع برق مازندران با اعلام اینکه مشترکان بخش خانگی که وسایل الکترونیکی خانگی آن‌ها به دلیل نوسانات برق دچار آسیب شده است، باید در اپلیکیشن برق من ثبت‌نام کنند، گفت که پس از کارشناسی خسارت از طریق بیمه توانیرو پرداخت خواهد شد.


به گزارش استناد نیوز، فرحزاد روز دوشنبه با بیان این مطلب، افزود: گرمای زودرس و ورود گردشگران سبب شد تا مصرف برق و آب بیشتر از تولید در استان باشد.
وی گفت:ساعت محدودیت و قطع برق در سراسر استان از طریق سایت این شرکت و رسانه‌های محلی و صداوسیما روزانه اطلاع‌رسانی می‌شود.
سخنگوی شرکت توزیع برق مازندران بیان کرد: مشترکان بخش خانگی که وسایل الکترونیکی خانگی آن‌ها به دلیل نوسانات برق دچار آسیب شده است، باید در اپلیکیشن برق من ثبت‌نام کنند و پس از کارشناسی خسارت از طریق بیمه توانیرو پرداخت خواهد شد.
فرحزاد از شهروندان خواست در استفاده از لوازم خانگی پرمصرف مثل اتو، لباس شویی و ظرفشویی در این زمان‌های اعلام شده پرهیز کنند.

 



telegramestenadnews