چاپ کردن این صفحه


  • معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان:

۲۰۰۰ قلم فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی فاسد در سمنان معدوم شد

  • کد خبر: 213980
  • انتشار: 01 مهر 1397 - 12:14

استنادنیوز؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اظهارداشت: تاریخ مصرف این فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی منقضی شده و بلافاصله پس از کشف معدوم شد

محمد کاظم زینعلی  با اشاره به نظارت کارشناسان این معاونت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی گفت: پس از نظارت بر مراکز عرضه آرایشی و بهداشتی این میزان فرآورده آرایشی و بهداشتی تاریخ‌گذشته کشف شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان خاطرنشان کرد: این میزان فرآورده آرایشی و بهداشتی پس از کشف با صدور حکم از سوی سازمان تعزیرات حکومتی استان سمنان معدوم شد.

زینعلی با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان این معاونت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی گفت: در صورت مشاهده فرآورده‌های غیربهداشتی و تاریخ‌گذشته بلافاصله این مواد معدوم می‌شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان اضافه کرد: تأمین و ارتقاء سطح امنیت غذایی و ارائه خدمات دارویی و تجهیزات پزشکی از مهم‌ترین رسالت‌های معاونت غذا و دارو است.

زینعلی از شهروندان سمنانی خواست تا اقلام آرایشی و بهداشتی خود را از داروخانه‌های دارای پروانه خریداری کنند تا از نظر سلامت دچار مشکل نشوند.



telegramestenadnews