چاپ کردن این صفحه


آغاز اجرای طرح «مهتاب» برای مقابله با برق‌های غیرمجاز در مازندران

  • کد خبر: 2111106174
  • انتشار: 09 تیر 1405 - 09:46

همزمان با اجرای سراسری طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق، مانور عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق مازندران در ۱۴ شهرستان و ۱۸ امور توزیع برق آغاز شد و تیم‌های بازرسی و عملیاتی شناسایی و جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز را در سطح استان در دستور کار قرار دادند.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی، در شرکت توزیع نیروی برق مازندران نیز این برنامه با حضور مهندس حسینی کارنامی، مدیرعامل شرکت و همراهی معاون فروش و خدمات مشترکین ،مدیریت، روسای ادارات و نیروهای بازرسی امور توزیع برق شمال ساری برگزار شد و تیم‌های عملیاتی این امور به‌صورت میدانی اجرای مانور طرح مهتاب را آغاز کردند.

 

این مانور به‌صورت همزمان در ۱۴ شهرستان و ۱۸ امور توزیع برق حوزه سرپرستی شرکت توزیع نیروی برق مازندران در حال اجراست و تیم‌های عملیاتی و بازرسی با حضور میدانی در نقاط مختلف، نسبت به شناسایی و جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز و مقابله با استفاده‌های غیرمجاز از برق اقدام می‌کنند.

 

طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق، کاهش مصارف غیرمجاز، صیانت از حقوق مشترکان قانون‌مدار و ارتقای پایداری شبکه توزیع برق، به‌صورت هماهنگ در سراسر کشور در حال اجراست.

 

شرکت توزیع نیروی برق مازندران از مشترکان استان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیرمجاز یا موارد مشکوک از انشعاب برق، مراتب را از طریق ارسال پیامک به سرشماره ۳۰۰۰۶۱۲۱ اطلاع‌رسانی کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط کارشناسان مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.



telegramestenadnews