چاپ کردن این صفحه


فرماندار قائم‌شهر: پروژه ساماندهی پسماند این شهرستان به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: 2111106148
  • انتشار: 31 خرداد 1405 - 12:43

فرماندار قائم‌شهر با اشاره به پیشرفت طرح ساماندهی پسماند در این شهرستان، گفت: این پروژه با همراهی سرمایه‌گذار و پیگیری‌های مستمر، در مراحل پایانی اجرا قرار دارد و به‌زودی افتتاح خواهد شد.

به گزارش استنادنیوز، ابوذر قربانی‌ارات‌بنی در بازدید از سایت پسماند ابن شهرستان در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه موضوع پسماند در استان‌های شمالی سال‌هاست به‌عنوان یک چالش جدی مطرح است، اظهار کرد: دولت‌های مختلف و شهرداری‌ها در این زمینه تلاش‌هایی داشته‌اند، اما حل این مسئله نیازمند حمایت جدی و عزم عملی است.

 

وی با قدردانی از پیگیری‌های دکتر یونسی، استاندار مازندران، افزود: در یک سال گذشته اقدامات مؤثری برای ساماندهی این پروژه انجام شده و جذب سرمایه‌گذار، آغاز عملیات اجرایی، نصب تجهیزات، آماده‌سازی محل و اجرای بخش‌های عمرانی از جمله این اقدامات بوده است.

فرماندار قائم‌شهر تصریح کرد: در بازدیدی که امروز از سایت پسماند قائم‌شهر انجام شد، مشاهده شد که ماشین‌آلات مربوطه نصب شده، وضعیت خانه شیرابه به شرایط مطلوبی رسیده، سوله‌ها و سالن‌های مرتبط جانمایی و اسکلت‌سازی شده و عملیات بهسازی و پاکسازی محیط نیز در حال انجام است.

 

قربانی‌ارات‌بنی با اشاره به سرزده بودن این بازدید، گفت: در محل، مدیران و نیروهای اجرایی در حال فعالیت بودند و این نشان می‌دهد پروژه با جدیت دنبال می‌شود.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تداوم پیگیری‌ها و حمایت‌های انجام‌شده، این طرح در تیر یا مردادماه به بهره‌برداری برسد.



telegramestenadnews