به گزارش استناد نیوز و به نقل از ایثار مازندران، سعید کهن سال در جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، ضمن خسته نباشید به همه معاونین و روسای شهرستانها گفت: هدف از این جلسه تبادل افکار، اندیشه و تجربیات است تا با همافزایی و همدلی، نقاط ضعف را پوشش داده و نقاط قوت را تقویت و در جهت رفع نارسائی ها بکوشیم.
وی افزود: امیدواریم در سال ۱۴۰۵ شاهد ترقی برنامه های عملیاتی در حوزه فعالیتهای سازمانی باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ادامه داد: نتایج عملکرد ارزیابی در تیپهای یک، دو و سه فعالیتها چشمگیر قابل ملموس از نظر درجه اعتبار بالاتر قرار دارد که به این موضوع نباید اکتفا کنیم و در جهت ضعف و ارتقاء تلاش شود.
این مسئول تاکید بر برگزاری جلسات منظم در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار کرد: برخی شهرستانها باید در برگزاری جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش بیشتری کنند.
کهن سال بر لزوم بومی سازی شاخصهای ارزیابی بر اساس ظرفیت و مزیت هر شهرستان تأکید کرد و گفت: شاخصها باید بر اساس ظرفیتهای موجود در هر شهرستان تعریف شوند.
این مسئول از روسای شهرستانها خواست تا ارتباط خود را با معاونین و روسای ستادی افزایش دهند و گفت: هرچه ارتباط شما با مجموعه استان بیشتر باشد، با چالشهای کمتری مواجه خواهید شد.
وی تصریح کرد: شما نماینده تامالاختیار من در شهرستان هستید و باید از سیستم، تشکیلات و بنیاد دفاع کنید؛ اگر احساس کردید خانواده مشکل خاصی دارد، در حل آن کوشا و در صورت عدم حل موضوع با هماهنگی و مشورت با اینجانب اقدامات اساسی صورت گیرد.
این مسئول همچنین بر ضرورت اعزام هدفمند و هوشمند کارشناسان به شهرستانهای هفتگانه تیپ سه تأکید کرد و گفت: این اعزامها باید در دستور کار قرار گیرد تا مشکلات به صورت ریشهای حل شود.
وی در پایان ضمن قدردانی از عملکرد میز خدمت بنیاد شهید مازندران که رتبه دوم کشور را کسب کرده است، گفت: انتظار دارم جلسات توجیهی با همکاران شهرستانی افزایش یافته و مدارک ارزیابی مجدداً بررسی شود.
