چاپ کردن این صفحه


بهره‌مندی ۸۵۰۰ نفر از آب شرب سالم در نور با افتتاح دو طرح آبرسانی

  • کد خبر: 2111105926
  • انتشار: 14 بهمن 1404 - 17:01

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب مازندران از افتتاح دو طرح آبرسانی در شهرستان نور خبر داد که به موجب آن، ۸۵۰۰ نفر از ساکنان مجتمع تیرکده و روستای هردورود به آب شرب سالم و بهداشتی دسترسی یافتند.

به گزارش استناد نیوز، شرکت آب و فاضلاب مازندران، همگام با برنامه‌های توسعه‌ای دولت و در ایام دهه مبارک فجر، پروژه‌های جدیدی را در سطح استان به بهره‌برداری رساند. در همین راستا، شهرستان نور میزبان افتتاح دو طرح آبرسانی بود که با هدف رفع دغدغه‌های مردمی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان، به ویژه در مناطق روستایی، اجرایی شده است.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب مازندران در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن چهل و هفتمین فجر انقلاب اسلامی، با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰۷ پروژه در بخش آب و فاضلاب طی این ایام در مازندران گفت: امروز شاهد بهره برداری از دو طرح آبرسانی در مجتمع تیرکده و روستای هردورود هستیم که با این اقدام ۸هزار و ۵۰۰ نفر از ساکنان این مناطق از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شدند.

علی اصغر علیپور با اشاره به بهسازی و مهندسی مجدد یک حلقه چاه با دبی ۲۰ لیتر بر ثانیه با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال و بهره مندی ۸هزار نفر در مجتمع آبرسانی تیرکده تصریح کرد: در روستای هردورود نیز ۲۷۰۰متر لوله گذاری خط انتقال با صرف ۳۶ میلیارد ریال اعتبار انجام شد که با این اقدام ۵۰۰نفر از ساکنان این روستا از اثرات مثبت آن بهره مند شدند.

او با تاکید براینکه دغدغه شرکت آب و فاضلاب مازندران ارتقای رفاه و رفع مشکلات مردمی است، افزود: همزمان با این طرحها، عملیات آبرسانی به روستای خطیب کلا، کلنگ زنی مخزن ۵۰۰ متر مکعبی مجتمع تاشکوه و اصلاح شبکه روستای خوریه نیز آغاز شد.

معاونان سیاسی و عمرانی فرمانداری نور نیز در این مراسم طی سخنانی به برکات انقلاب اسلامی در این شهرستان اشاره و از تلاش مجموعه آبفا استان در پیگیری مشکلات مردمی قدردانی کردند.



telegramestenadnews