به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان مازندران، هژبر جوادی از اجرای 14 مانور مقابله با بحران در واحدهای مختلف این شرکت طی ششماهه نخست سال جاری خبر داد.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این مانورها، توانمندسازی نیروی انسانی و سنجش میزان آمادگی در مواجهه با بحرانهای احتمالی است، اظهار کرد: در این مانورها حدود ۳۰۰ نفر از کارکنان شرکت مشارکت داشتند و عملکرد آنان در شرایط شبیهسازیشده اضطراری مورد ارزیابی قرار گرفت.
جوادی با اشاره به اینکه حفظ آمادگی نیروهای عملیاتی و بررسی صحت عملکرد تجهیزات از مهمترین اهداف این مانورهاست، افزود: برنامهریزی دقیق و استمرار برگزاری این تمرینها، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی و پایداری تأمین گاز استان دارد.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران همچنین از پیشبینی برگزاری 18 مانور دیگر در نیمه دوم سال خبر داد و تصریح کرد: این مانورها طبق تقویم عملیاتی، در مناطق و نواحی مختلف استان برگزار خواهد شد تا نقاط قوت و ضعف احتمالی در حوزه مدیریت بحران شناسایی و اصلاح شود.
