به گزارش استنادنیوز، متأسفانه یکی از چالشهای موجود در حوزه آموزش و پرورش استان، وجود مدارس فرسوده و تخریبی است که مدیران ارشد بر این باورند باید با استفاده از ظرفیت خیران و کمک دولت، در مسیر نوسازی و بهسازی قرار گیرند.
مدرسه شش کلاسه سجادیه منطقه پهناب جویبار، نمونهای بارز از این وضعیت است. این مدرسه قدیمی که ساخت آن به سال ۱۳۴۱ بازمیگردد، در حال حاضر با مشکلات عدیدهای مواجه است.
۱۱۶ دانشآموز مقطع ابتدایی روستا، امروز در فضایی نامناسب مشغول به تحصیل هستند.
سوراخ شدن سقف کلاسها، ترک خوردن دیوارها، نامناسب بودن سرویس بهداشتی و آبگرفتگی حیاط مدرسه تنها بخشی از مشکلاتی است که دانشآموزان با آن مواجهاند.
در روزهای اخیر، با پیگیری شورای و دهیاری روستای آزاد بن پهناب ،بازدید میدانی توسط بخشدار مرکزی و سرپرست آموزش و پرورش شهرستان جویبار از این مدرسه فرسوده صورت گرفت.
سید احد هاشمیان، سرپرست اداره آموزش و پرورش شهرستان جویبار، در حاشیه این بازدید اظهار داشت:مدارس ناایمن و فرسوده شهرستان باید با جلب مشارکت خیران و همکاری اداره کل نوسازی و تجهیزات مدارس استان بهینه، مقاومسازی و ساماندهی شوند.
وی با تأکید بر شرایط نامناسب این مدرسه ۶ کلاسه افزود:این مدرسه نیز باید با مشارکت خیرین و دولت نوسازی شود و مشکلات عنوان شده در خصوص آن را در جلسه شورای آموزش و پرورش مطرح خواهیم کرد.
هاشمیان تصریح کرد که کمکهای مقطعی، هرگز نمیتواند مشکلات این مدرسه را بهصورت کامل حل کند.
وی در پایان تأکید کرد:باید در شورای آموزش و پرورش مصوبهای برای ساخت مجدد این بنا با مشارکت دولت و خیرین به تصویب برسانیم.