چاپ کردن این صفحه


ظرفیت آموزش مهارتی هنرستان‌ها به ۱۰۰ هزار نفر رسید/ همکاری با نیروی دریایی در دستور کار

  • کد خبر: 2111105613
  • انتشار: 06 مهر 1404 - 12:20

معاون آموزش سازمان فنی و حرفه‌ای کشور اعلام کرد که ظرفیت جذب دانش‌آموزان هنرستانی به دوره‌های مهارتی به ۱۰۰ هزار نفر افزایش یافته است. سیدجمیل احمدی همچنین از آمادگی این سازمان برای امضای تفاهم‌نامه با نیروی دریایی به منظور توسعه "اقتصاد دریا محور" و استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای خبر داد و به اعتبار بین‌المللی گواهینامه‌های آموزشی اشاره کرد.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی، معاون آموزش سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، از افزایش ظرفیت جذب دانش‌آموزان هنرستانی به دوره‌های مهارتی خبر داد و اعلام کرد که امسال ظرفیت لازم برای استفاده ۱۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور از این آموزش‌ها فراهم شده است.

 

سیدجمیل احمدی، با تأکید بر اعتبار بین‌المللی استانداردهای آموزشی فنی و حرفه‌ای، از آمادگی این سازمان برای امضای تفاهم‌نامه و استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای در حوزه نیروی دریایی و صنایع دریایی خبر داد. او بر نقش این آموزش‌ها در تربیت نیروی کار بهره‌ور تأکید کرده و خاطرنشان کرد که امسال ۱۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان هنرستانی می‌توانند از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

 

معاون آموزش سازمان فنی و حرفه‌ای با اشاره به استانداردهای آموزشی بر مبنای طبقه‌بندی مشاغل ایسکو (ISCO)، تأکید کرد که گواهینامه‌های صادر شده دارای اعتبار بین‌المللی هستند. 

 

احمدی همچنین ضمن قدردانی از همکاری نیروی دریایی، آمادگی این سازمان را برای اجرای نظام صلاحیت شغلی و استقرار استانداردهای آموزشی لازم اعلام کرد.



telegramestenadnews