چاپ کردن این صفحه


پیشرفت پروژه‌های آبی رامسر/ از سد میجران تا توافق گردشگری صفارود

  • کد خبر: 2111105208
  • انتشار: 11 خرداد 1404 - 08:45

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران در جلسه با فرماندار شهرستان رامسر گفت: پروژه آبگیری از سد میجران برای افزایش کیفیت آب این شهرستان، در روز‌های آینده عملیاتی می‌شود.

به گزارش استناد نیوز، حیدر داوودیان با بیان اینکه در سفر استاندار مازندران به شهرستان رامسر مقرر شد جهت حل مسائل و مشکلات حوزه آب شرب و کشاورزی به این شهرستان سفر کنم، افزود: در روز‌های آتی پروژه آبگیری از سد میجران جهت افزایش کیفیت آب عملیاتی می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: این پروژه در گذشته قرار بود انجام شود، اما به علت نبود اعتبارات راکد مانده بود و تا پایان شهریور عملیاتی می‌شود.

 

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران تصریح کرد: احداث مخزن گالش محله وضعیت مناسب و پیشرفت خوبی دارد و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و در کیفیت و پایداری آب شرب اثر مطلوبی دارد.

 

داوودیان بیان داشت: در رودخانه‌ها موانعی که مشکلات قانونی بوده راهکار اتخاذ شد و بهره‌وری از رودخانه صفارود با اهداف گردشگری در بستر رودخانه صفارود با شهرداری رامسر توافق و قرارداد منعقد شد و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود. منبع /صدا و سیما



telegramestenadnews