به گزارش روز دوشنبه استناد نیوز، سید محمد موسوی با بیان اینکه نصب کنتور روی چاهها با هدف مدیریت میزان برداشت آب از منابع زیرزمینی انجام میشود، اظهار کرد: در مازندران ۱۰۹ هزار و ۷۵۸ حلقه چاه مجاز وجود دارد که برای کنترل میزان برداشت از این چاهها با هدف پیشگیری از ادامه افت تراز آبهای زیرزمینی، لازم است بهرهبرداران چاهها نصب کنتورهای حجمی را جدی بگیرند.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای مازندران افزود: هر سال حدود یک میلیارد مترمکعب آب به واسطه این چاهها از سفرههای زیرزمینی برداشت میشود و لازم است که برای پیشگیری از اضافه برداشت، با استفاده از کنتورهای حجمی به حفاظت از سفرههای آب زیرزمینی کمک کنیم.
موسوی خاطرنشان کرد: تعداد کنتورهای حجمی نصب شده روی چاههای مازندران حدود ۱.۱ درصد تعداد کل چاههای مجاز موجود در مازندران است و با احتساب تعداد چاههای غیرمجاز استان میتوان گفت کمتر از یک درصد چاههای استان به کنتور حجمی مجهز هستند.
وی تاکید کرد: از همه کشاورزان و بهرهبرداران درخواست داریم که نسبت به نصب کنتورهای حجمی روی چاهها اقدام کنند تا به این شکل با پیشگیری از اضافه برداشت، در حفاظت از منابع آبی زیرزمینی استان سهیم شوند.