به گزارش استناد نیوز، دکتر نفیسه حسینی یکتا روز پنج شنبه در حاشیه افتتاح مرکز تخصصی طب ایرانی در ساری از فعالیت آموزشی ۸ دانشکده و ۱۲ گروههای علمی تخصصی طب ایرانی در کشور خبر داد و گفت:هم اکنون طی سه سال متوالی ایران رتبه ۴ تولید علم در طب سنتی و مکمل در دنیا را دارد که در تلاش هستیم تا عنوان مرجعیت را نیز کسب کنیم.
وی افزود: در حوزه سلامتکده طب سنتی در کشور به ازای هر گروه علمی، یک مرکز تخصصی سلامتکده طب ایرانی، وجود دارد که حق ویزیت پزشکان از ابتدای سال ۱۴۰۱ و سه خدمت دیگر براساس قانون بودجه ۱۴۰۲ موظف به خدمت بیمه پایه میباشند که مراکز سلامتکده تخصصی ساری نیز از جمله آنهاست.
دکتر یکتا گفت: برای ساماندهی مراکز فعالیت طبابت و داروخانههای سنتی و ایرانی که قبلا در سامانه ثبت نام کردند بزودی براساس قبولی در ارزشیابی تخصصی مجوز فعالیت خواهند گرفت.
غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز گفت: طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سال ۹۱ آغاز بکار کرد که تاکنون ۲ گروه علمی تخصصی طب ایرانی در ۵ بیمارستان و یک کلینیک تخصصی در مازندران مشغول ارائه خدمات پزشکی سنتی و ایرانی هستند.
غلامی افزود: از آنجائی که طب سنتی و ایرانی به عنوان طب مکمل در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماران حتی صعب العلاج جایگاه مهمی دارد، بزودی مجوز فعالیت دانشکده طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران گرفته میشود.