چاپ کردن این صفحه


۷ درصد جمعیت قائمشهر دز یادآور واکسن کرونا را دریافت کردند

  • کد خبر: 2111102450
  • انتشار: 21 شهریور 1401 - 10:25

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قائمشهر با بیان اینکه به مردم توصیه می‌کنیم که دز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند، گفت: تاکنون هفت درصد از جمعیت اين شهرستان نسبت به تزریق دز یادآور خود اقدام کرده اند.

خبرنگار : مریم معینی 

دکتر محمد گران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار استناد نیوز ، افزود: متاسفانه به دلیل بی توجهی و ساده انگاری مردم استقبال مناسبی برای تزریق دز یادآور صورت نگرفته است.

وی با اعلام اینکه تاکنون هفت درصد جمعیت قائمشهر دز یادآور واکسن کرونا را دریافت کرده اند، گفت: تا این مدت بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان نوبت اول، ۸۵ درصد نوبت دوم و ۵۴ درصد هم نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قائمشهر با بیان اینکه تزریق واکسن تاثیر زیادی در کاهش بستری ها و مرگ و میر ناشی از کرونا دارد، افزود : به مردم توصیه می‌کنیم تا نسبت به تزریق واکسن کرونا خود اقدام کنند.

دکتر گران رعایت پروتکل های بهداشتی را همچنان مورد توجه دانست و نسبت به کاهش سطح رعایت این دستورالعمل ها ابراز نگرانی کرد.

وی در پایان با اعلام اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان رازی بستری و ۳ نفر ترخیص شدند، گفت: هم اکنون پنج نفر به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان های این شهرستان بستری هستند.

هم اکنون وضعیت رنگ بندی کرونایی در شهرستان قائمشهر زرد است.



telegramestenadnews