به گزارش استناد نیوز، یوسف نوری روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان مازندران در ساری، اظهار داشت: طبق آمار، بانک های ملی ۱۰۴، ملت ۱۰۰، سپه ۳۵، صادرات ۹۱، کشاورزی ۱۰۰، تجارت ۱۰۳، صنعت و معدن ۱۱۹، توسعه و تعاون ۱۱۴، رفاه و کارگران ۱۰۰، پست بانک ۶۱، صندوق کارآفرینی امید ۱۲۸، سینا ۱۱۱ و پارسیان نیز تاکنون ۱۰۳ درصد به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران عمل کردند.
وی با اشاره به انتخاب شعار سال رهبری با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" گفت: بانک های عامل باید همسو با تحقق فرامین رهبری در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی اهتمام بیشتری داشته باشند.
مقام عالی دولت در مازندران، خاطرنشان کرد: منابع بانکی باید به سمت تولید سوق داده شود که در صورت تحقق این مهم علاوه بر اشتغالزایی مناسب و اصولی شاهد رونق اقتصادی خواهیم بود.
نوری، عملکرد بانک های عامل استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بانک های عامل یک نماد و پشتوانه بزرگ اقتصادی کشورمان هستند.
پرداخت افزون بر ۹۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی مازندران
استاندار مازندران با بیان اینکه بانک های عامل باید در پرداخت تسهیلات تسهیل گری کنند، اظهار داشت: بانک های عامل از پذیرش طرح های توجیهی غیر فنی و اقتصادی خودداری و نسبت به راه اندازی سامانه های نظارتی اقدام کنند.
نوری، با اشاره به وجود ظرفیت های فراوان از جمله بنادر و فرودگاه در مازندران با عنوان اینکه این استان بهترین مکان برای ایجاد سرمایه گذاری است، گفت: بانک های عامل باید خودشان نسبت به شناسایی و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی اقدام و آنها را به ما معرفی کنند.
وی تصریح کرد: طرح های مربوط به اقتصاد دریا محور باید به گونه ای طراحی شود که منتج به یک بسته کامل در جهت توسعه اقتصادی منطقه شود.
استاندار مازندران، گفت: دولت سیزدهم با وجود مشکلات متعدد، در حوزه مربوط به امور بانکی اقدامات مطلوبی انجام داده است که به توسعه اقتصادی کمک شایانی می کند.