چاپ کردن این صفحه


اولویت‌بندی ایمنی دانش‌آموزان: گاز مازندران بهینه‌سازی انرژی مدارس را تسریع می‌کند

  • کد خبر: 2111105838
  • انتشار: 02 دی 1404 - 19:40

مدیرعامل شرکت گاز، ضمن تأکید بر ایمنی دانش‌آموزان به عنوان "خط قرمز"، از آمادگی کامل این شرکت برای بهسازی موتورخانه‌ها، هوشمندسازی و ارتقای بهره‌وری انرژی در مدارس، به ویژه مدارس شبانه‌روزی و دوشیفته، خبر داد.

به گزارش استناد نیوز، نشست مشترک هژبر جوادی، مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران، با فریدون کلبادی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش، و مهدی استادیان ساروی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران، با محوریت اجرای تفاهم‌نامه ملی بهینه‌سازی مصرف انرژی در مدارس استان برگزار شد.

در این نشست بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها برای کاهش هدررفت انرژی و ارتقای ایمنی در مدارس تأکید شد.

هژبر جوادی با اشاره به محدودیت منابع مالی آموزش‌وپرورش، اعلام کرد که شرکت گاز استان آمادگی دارد با رعایت ضوابط قانونی، حداکثر ظرفیت خود را برای بهسازی موتورخانه‌ها، اصلاح لوله‌کشی‌ها، هوشمندسازی و ارتقای بهره‌وری انرژی مدارس به‌کار گیرد.

وی با اشاره به اجرای موفق پروژه‌های بهینه‌سازی در سال گذشته، از فعالیت در ۲۵ مدرسه در دست اقدام خبر داد و گفت: اولویت ما، مدارس شبانه‌روزی و دوشیفته است و ایمنی دانش‌آموزان خط قرمز ما محسوب می‌شود.

جوادی همچنین بر آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت مصرف انرژی برای مسئولان تاسیسات، مدیران و معلمان تأکید کرد و همیار گاز را ظرفیتی مهم برای مشارکت اجتماعی دانست./ منبع روابط عمومی



telegramestenadnews