چاپ کردن این صفحه


فوت و مصدومیت 6 نفر در تصادف جاده بابل

  • کد خبر: 2111102147
  • انتشار: 28 ارديبهشت 1401 - 15:48

برخورد پراید و سمند در جاده سپاه دانش بابل موجب مرگ ۲ نفر و مصدومیت ۴ نفر شد.


به گزارش استناد نیوز، بر اساس اعلام روابط عمومی اورژانس بابل در ساعت ۹:۳۶ دقیقه صبح امروز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ طی گزارشی به مرکز دیسپچ سازمان اورژانس بابل، مبنی بر تصادف پراید و سمند در محور بابل به آمل، جاده سپاه دانش سه راه پیچا کلا به سمت کلنگا اعلام شد.
پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز دیسپچ اورژانس بابل ۵ اکیپ از تکنسین‌های پیچاکلا، امین آباد، هلال احمر امین آباد و میربازار و احمدچاله پی را به محل حادثه اعزام کرد. تکنسین‌های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شدند.
در این حادثه متاسفانه ۲ زن ۷ و ۳۵ ساله به علت شدت دچار جراحات و خونریزی فاقد علایم حیاتی بودند و تکنسین اورژانس با اقدامات درمانی از جمله cpr انجام دادند. متاسفانه ثمری نداشت. با این به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند متاسفانه تلاش‌های کار درمانی هم ثمری نداشت و آنها جان باختند.
همچنین حال زن ۳۵ ساله وخیم می‌باشد و در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری است .
این حادثه ۳ مصدوم دیگر هم داشت؛ که یک مرد ۱۹ ساله و دو زن ۵۷ و ۳۵ ساله دچار آسیب دیدگی مولتی تروما و هدتروما شدند که تکنسین‌های اورژانس پس از اقدامات درمانی مصدومان حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.



telegramestenadnews