محبوبه ابراهیم خانی اضافه کرد: انجمن کوتاه قامتان در تلاش است تا با یافتن راهحلها و آگاهی جهانی در ارتباط با مشکلات برجسته که بر زندگی افراد کوتاه قد و خانواده آنها سایه افکنده است تلاش کند.
رئیس انجمن کوتاه قامتان ایران با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان یکی از استانهای مستقل در حوزه کوتاه قامتان است، اذعان داشت: ابتدا تمام اعضای این انجمن در دفتر مرکزی تهران متمرکز بودند اما با توجه به استقبال کوتاه قامتان و کمک سازمانهای مردمنهاد تصمیم به مستقل کردن استانها گرفته شد.
رئیس انجمن کوتاه قامتان ایران، استان سیستان و بلوچستان را سرزمین تمدنهای 7 هزار ساله معرفی کرد و گفت: برای نخستین بار کوتاه قامتان این استان به رسمیت شناخته شده است لذا امیدواریم آنها هم مانند استانهای دیگر در ردههای ورزشی و حوزه سلامت بدرخشند.
وی با اشاره به ضعف فرهنگی مردم استان سیستان و بلوچستان در ارتباط با کوتاه قامتان بیان کرد: باتوجه به فرهنگ سازیهایی که در طول چند سال اخیر شده است نگاه مردم نسبت به دهههای قبل خیلی بهتر از گذشته شده و این استان ظرفیت و پتانسیل خوبی در جهت خیزش به سمت پیشرفت و فرهنگسازی بالا دارد.
ابراهیمخانی به پیشگیریهای انجام شده توسط انجمن در حوزه سلامت اشاره و ابراز کرد:کوتاه قامتان با توجه به تفاوت فیزیکی و ژنتیکی که نسبت به دیگر افراد دارند دچار یک حالت انقباضی روحی شده که اگر به آن پاسخ مثبت داده نشود به یک ناهنجاری بزرگ اجتماعی تبدیل میشود.
وی اضافه کرد: ما اگر بتوانیم در حوزه سلامت از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کرده و خاستگاههای این افراد را که متفاوت از دیگران است تأمین کنیم ان شاءالله در حوزه سلامت مشکلی نخواهیم داشت.
ابراهیم خانی با معرفی بهمن رحمتزایی که رتبه 35 کارشناسی ارشد را از استان سیستان و بلوچستان کسب کرده است، تصریح کرد: این فرد یکی از کوتاه قامتان این استان میباشد؛ همچنین در بین این افراد دکتر، مهندس، وکیل و داروساز هم وجود دارد اما نسبت به مردم عادی دارای فراوانی کمتری است.